Любовен хороскоп за ноември Овен

Най-накрая ще се решите на голямата крачка... и тази крачка носи името "брак".

 
Не е тайна, че обичате силно и връзката ви върви добре. Време е да отидете на следващото ниво, на което да се замислите и за по-важните неща от живота.

Любовен хороскоп за ноември Телец

Трябва да сте по-смирени. Буйният ви характер често ви играе лоша шега във взаимоотношенията с другите. Така е и в любовта. Ще останете сами, ако не спрете да сте толкова взискателни и капризни. Огледайте се... и вижте какво оставяте след себе си.

Любовен хороскоп за ноември Близнаци

Истинска любовна приказка ви чака през ноември. Не вярвате ли? Съвсем скоро тезата ни ще се докаже, когато излезете на най-романтичната среща, на която някога сте били. Очакват ви много приятни емоции и нови трепети, за които така отдавна жадувате.

Любовен хороскоп за ноември Рак

Късметът ще бъде на ваша страна. Каквото и когото си поискате, ще бъде във вашите обятия. Може да бъдете много чаровни и това си личи по всичко, което правите. Имате подход към противоположния пол и той ще ви се отблагодари с резултати. 

Любовен хороскоп за ноември Лъв

Очаква ви незабравим любовен уикенд, който така силно ще се отпечата в съзнанието ви, че ще остане за цял живот. Изпепеляваща страст и романтика като по филмите. Кой уикенд обаче? Може би ще трябва да изчакате до края на ноември... но чакането ще си струва.

Любовен хороскоп за ноември Дева

Ще осъзнаете някои много големи истини за живота и любовта. Често търсите там, където няма нищо за вас и това ви кара често пъти да бъдете огорчени. Дайте свобода на сърцето си, избирайте с него, не с това, което очите ви виждат. Само тогава ще бъдете щастливи.

Любовен хороскоп за ноември Везни

Много любовни изненади. Това ви е подготвил месец ноември. Много погледи ще са отправени към вас, а и няма да липсват покани за срещи. Ако сте обвързани, това внимание само ще погъделичка самочувствието ви. Ако не сте, действайте смело!

Любовен хороскоп за ноември Скорпион

Малко неразбирателство във вашата връзка ще се превърне в сериозен проблем. Трябва да мислите рационално и да се отървете от емоциите си, които само ще бъдат пречка за решаването на конфликта. Бъдете искрени и се извинете, ако вината е в самите вас.

Любовен хороскоп за ноември Стрелец

Следващият месец ще има приливи и отливи за вас в любовта. В началото ще бъде много влюбено и щастливо, но с напредването на месец ноември, ще научите истини за човека до вас, които ще ви разколебаят. Послушайте сърцето си. То никога не греши.

Любовен хороскоп за ноември Козирог

Незабравима целувка. Романтично пътуване и безкрайно много емоции. Вашият ноември ще е любовен откъдето и да го погледнем. Ще бъдете много щастливи от вниманието, което ви се дава. Трудно ще повярвате, че всичко това е за вас.

Любовен хороскоп за ноември Водолей

Няма човек на този свят, който да ви обича повече от вашата половинка. Това ще си проличи най-силно тази година именно през месец ноември. Ще направите голяма крачка напред във взаимоотношенията си. Следващото, което предстои... вече е на път към вас.

Любовен хороскоп за ноември Риби

Ще научите голяма новина, която ще промени живота ви - към щастието, разбира се. Ще ставате родители! Любовта ви е толкова силна, че е узряла за тази голяма крачка, която понякога идва изненадващо в живота ни.