В пристъп на неосъзната откровеност онзи ден премиерът Борисов каза на форум в София, че избори ( напоследък) се печелят с антимигрантска реторика. Имаше предвид други страни в Европа, но без да иска уцели коалиционните си партньори и себе си на първо място. Защото не друг, а тъкмо той, плашеше в края на предизборната 2015 г., че през 2016 г. ни очаква вълна от “може би” 10 милиона мигранти, хукнали към Европа.

Военният коалиционер на Борисов днес се почувства длъжен да потвърди казаното от шефа му за печелившото злобеене, а БНТ му козирува и му предостави мълчаливата си откъм въпроси и опониране сутрешна трибуна. Така Каракачанов, използвайки печелившия език на омразата, си преговори предизборните мантри в обичайния жанр “монологично интервю” ( специфична форма на цензуриране на “другата гледна точка”, търсена само ако не става дума за разюздан русофил).

С особена страст съдружникът на гражданите за европейско развитие наплю ЕС и неговите “слуги” у нас, които били виновни за всички изтъкнати от него беди в България. Наблегна екслузивно на либералите , каквито в България не са подушвали власт от 16 години насам.

Изобщо, войната срещу либералите, която е приоритет за обърнатата навътре руска пропаганда в днешно време, се е пренесла на български терен с типичното за русофилстващите тук  резоньори. Ето защо никак не е чудно, че на Монумента на окупационната червена армия МОЧА, любим на борците срещу либералите, можете да прочетете изписаното с огромни букви ( без това да е разтревожило пазителите на съветското съоръжение) предложение на либералите да им бъде присъден един… Вижте сами:

Share on Facebook