Загубата на близките винаги е трудна и непреодолима. Като част от тъгата, възникват много въпроси и пожелаваме поне още веднъж да говорим с мъртвите.

 

В дълбока тъга, често изпитват неща, които не могат да се обяснят рационално. Божествените и паранормални явления, които преживяваме, от другите се интерпретират като съвпадение, но те не чувстват нашата болка.

Съществуването на човешкия дух след смъртта се свързва с религията. Независимо дали вярвате в задгробния живот или не, понякога няма обяснение за опита, който имаме, и който е свързан с починалите.

 

1.

 
Мечти

Сънищата с близките си хора са нещо естествено, защото с тях имате безброй спомени. Ако си спомняте на съня, след като се събудите, запишете данните в някакъв бележник. Какво значение може да извлечете от тези подробности? Има ли съобщение, което си хора се опитват да ви предадат, когато не сте наясно?

След смъртта, комуникация може да се установи като опит извън тялото, независимо дали спите или медитирате. Това може да изглежда много живописно, а вашите близки могат да излъчват светлина. Понякога това изглежда като ясен сън, когато сте наясно, че сънувате и можете да контролирате хода на съня.

 

2. Случайни мисли

Когато вашите мисли изведнъж се прехвърлят от конкретна тема на вашите близки, това може да е знак, че те се опитват да достигнат до вас. Фактът, че мислите за близките си хора е много важен. Приемете мислите, както бихте прегърнали тези, които сте загубили и отново разнообразете спомените. Естествено е да чувствате емоции заедно с мислите.

 

3. Необичайни появи

Ако нещо се движи само от себе си, когато никой не е близо до него, това привидно необяснимо движение може да се дължи на мъртвите. Ако го върнете на мястото му и отново се придвижи без обяснение, тогава бъдете сигурни в това.

Миг светлина, звъненето на телефона, или странното поведение на домашните любимци могат да бъдат признаци, че вашите близки общуват с вас по различни начини. Те ви предават послание, че са налице с това, което ви привличат вниманието.

 

4. Физически напомняния

Предмет, който ви напомня на специални, значими моменти между вас и вашите близки се появи пред вас. Като например, виждате черно перо на тротоара, по който стъпвате, което ви напомнят за времето, когато вие и вашите близки сте гледали филма "Гарванът" по време на една студена нощ.

 

Този специфичен предмет, който за вас има някакво значение, от другите лесно може да се тълкува като съвпадение. Фактът, че това се е случило на вас и ви е накарало да помислите за починалите, означава, че те се опитват да общуват с вас.Перото ще ви припомня, че винаги сте харесвали произведението "Гарванът" от Едгар Алън По.

 

5. Усещанията

Физическите усещания като и изтръпването, които ни полазват когато около нас няма никой може да бъде знак, че нашите близки се опитват да общуват с нас. Или, може да помиришем някой познат аромат, който ще ни напомня за тях.

 

6. Халюцинации

Виждането на неща, които не съществуват може да бъде ужасяващо, тъй като това често го свързват с психични заболявания. Ако видите нещо, което никой друг не може да види, че е възможно това да е наличието на починалите близки хора, които искат да общуват с вас.

Вместо страх, за момент затворете очи и не забравяйте, че видяхте. Има ли някакви миризми, звуци или докосвания, които чувствате, а също така ви напомнят на близките си хора? Отворете очи и глас изречете името им, докато отново се фокусирате върху всичките си сетива.

Понякога хората твърдят, че чуват гласове когато няма никой освен тях. Отново, това може да бъде признак. Дали препознавате гласа?

 

7. съвпадение

Естествено е да чувстваме страх, когато се сблъскваме с признаци изпратени от духовете на нашите близки. Те ще продължат да ви обичат и след смъртта, така че вместо със страх, отговорете с любов. Бъдете свободомислещи и не забравяйте, че това не е дух от неизвестно лице, а че това е ваш приятел или роднина, който се опитва да установи контакт.

Въпреки че много хора твърдят, че са комуникирали с мъртвите, обаче повечето от нас са скептично настроени. Има далновидни хора или медиуми, които могат да помогнат да ги потърсите, ако искате да установите контакт, но се пазете от измамници, които ще ви кажат всичко, което искате да чуете.