В този клуб се организират тайни вечери всеки месец, а всеки втори - тематични вечеринки за фетиши и еротични умения. Всяка пролет и лято пък се правят партита край басейн. Всичко това, разбира се, е последвано от секс.
 
SNCTM е ексклузивен клуб за елита в Бевърли Хилс, където най-богатите и известните си организират оргии, пише "Дейли мейл". Членството в него струва от 10 000 до 64 000 евро.

Членовете могат да участват на еротичните балове с маски. Всеки месец се организират вечеринки, всеки втори месец се правят тематични партита за различни фетиши, а през пролетта и лятото има забави покрай басейн.

За всяко от мероприятията мъжете плащат извън членската такса по 1560 евро, а ако дойдат с партньорка, таксата се намалява на 1270 евро. Жените не плащат входна такса, но трябва да изпратят фотография, на която са голи и да бъдат одобрени.

По време на самите партита мобилните телефони са забранени, а всички носят маски. Клубът е основан преди четири години от Дейвид Лавнър, според когото на негови мероприятия са присъствали много холивудски знаменитости като Гуинет Полтроу.