Понеделник ще изпълни с динамика времето на почти всички представители на зодиака. Не се колебайте да действате с размах, защото именно така ще постигнете желаните резултати.

Дневен хороскоп ОВЕН 

Изразителна сполука

            Твърдата основа, върху която сте стъпили е достатъчно надеждна за успешната реализацията на целите ви през този ден.

 
Очертава се и временен сблъсък с трудности, но преодоляването на пречките не би представлявало проблем за никого от родените в зодията. Не влизайте в противоречия с околните.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Изработете успеха си чрез отзивчивост

            Предварителната настройка у мнозина от Телците за успех по целите в понеделник е провокационно явление, родено от силното ви желание за реализация на намеренията. Ако действате кротко и уважително към околните, ще се появят условия за осъществяване на намеренията. Иначе няма гаранция.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ  

Успешно начало

            Ако се подведете по идеята за бързи действия в деловите ангажименти, вероятността да сгрешите е значителна. Сполучливият и надежден подход е в добре премислените действия, защото само те гарантират истинския успех. Сега се намирате в началото на успешен и изразителен делови етап. 

Дневен хороскоп РАК 

Действайте с голяма активност

       Данните, определящи развитието на вашия понеделник са доста благоприятни и предполагат много добри условия за реализацията на целите ви. Възникват обаче и трудности. Последните най-често са предизвикани от хора, които минават за ваши приятели, но всъщност съвсем не са такива.

Дневен хороскоп ЛЪВ 

Действайте активно     

            Представителите на Лъв не бива да се заблуждават, че чрез някои хитри ходове ще постигат желана реализация в деловата сфера, ще решат въпроси от административно естество или по цели от друго такова. Действате ли така ще възникнат неприятности, а постиженията ще са слаби.           

Дневен хороскоп ДЕВА 

Благодатен ден

            Твърде добър ден, гарантиращ пълен успех в много направления. В делово отношение някои от зодията са готови да се възползват от неправомерни методи и средства за да достигнат до желани резултати. Ще е по-добре да се откажете от подобни намерения, защото понеделник е силно благоприятен.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 

Владейте се! Напрежението ще е високо

         Нервното напрежение, завладяло Везните бавно ще повишава нивото си през деня, а кулминацията му ще е в службата, където ще възникнат спорове и взаимоотношенията силно ще се изострят. Ще има и опити от страна на някой да ви навреди, но последвалото развитие няма да оправдае очакванията му.

Дневен хороскоп СКОРПИОН 

Добри постижения

            Активни и многопосочни, Скорпионите ще действат на широк периметър. Понеделник е благоприятен за постижения и няма съмнения, че ще достигнете до удовлетворителна реализация, но се очертава и напрежение във взаимоотношенията, което ще породи острота, конфликти и дори сблъсъци.            

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Доста нервен ден

            Денят няма да е приятен за Стрелците поради острите противоречия и скандални ситуации, които ще се оформят в деловите среди и службата. Ще е най-добре да останете на пасивни позиции, но това едва ли ще е възможно за мнозина, тъй като върху вас ще се стоварят упреци от околните.         

Дневен хороскоп КОЗИРОГ

Успешна реализация

            Успехите по финансови въпроси, при провеждането на преговори и при осъществяване на сделките в обществените среди са характерни за Козирозите в понеделник. Но денят ще ви сблъска и с неприятни моменти. Последните засягат предимно делови отговорности и партньорска съвместимост.                     

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Повишена нервност, но и успехи

            Характеристиките за вашия успех в понеделник освен че не са малко са красноречиво фиксирани, но в повечето случаи се свързват и със силна нервност, която възниква във връзка с опитите на някой да попречи на реализацията ви или  да ви измами. Действайте логично и ще избегнете клопките.  

Дневен хороскоп РИБИ 

Активност в дела и контакти

            Чрез контакти в обществените среди или във връзка с изграждането на ново партньорство Рибите ще имат шанса да укрепят позициите си в дадена сфера. Ще се явят и фалшиви предложения, чрез които някой ще иска да ви измами, но ще доловите фалша, защото не ви липсват точните критични оценки.