30-годишната Яна Касиян била открита мъртва в къщата си в Западен Холивуд, а разследването заключи, че най-вероятно е била брутално заклана от приятеля си - богатият канадски наследник и милионер Блейк Либел. Крайници от тялото й били отсечени, бил свален и скалпът.
 
За да бъде трагедията още по-голяма, Яна била открита мъртва до креватчето на бебето им. Тялото ѝ е било жестоко мушкано и кълцано. При аутопсията се видяло, че тя на практика е нямала кръв, била е скалпирана, на челюстта й имало следи от хапане, а части от лицето й и дясното ухо били одрани.

Когато полицията се опитала да влезе в къщата, Блейк се опитал да окаже съпротива, а после се барикадирал. Той не позволявал да влязат в неговата стая, а междувременно ченгетата открили обезобразеното тяло на Яна в спалнята. При ареста по тялото му били открити синини.

Той в момента е в арест и чака съд, а неговите адвокати най-вероятно ще се опитат да докажат, че не е в състояние да отговаря заради психическото му състояние. Отгоре на всичко в момента на убийството, той се намирал под домашен арест по обвинение за изнасилване, пише Toronto Star.