Всички знаем, че витамин С е жизнено необходим  на нашия организъм. И тъй като не може да се образува в човешкото тяло самостоятелно, е важно да си го набавяме в нужните дози, както чрез  храната, така и чрез козметиката, защото здравето и красотата първо се забелязват във външния ни вид.
Затова иноваторите на REFAN разработиха козметична серия за лице с витамин С и витамин Е, която бързо и резултатно подобрява вида и състоянието на кожата, като й въздейства в различни аспекти. Безценният витамин С участва позитивно във всички протичащи в кожата процеси: повишава синтеза на колаген и по този начин действа подмладяващо, проявява се като силен антиоксидант, има избелващ ефект и притежава уникални UV и анти-стрес защитни свойства. Всичко това възвръща естествения блясък и свежест на кожата ни, а на нас ни позволява да изглеждаме и да се чувстваме добре в нея.


Козметичната серия на REFAN „VITAMIN C“ съдържа дневен, нощен крем и серум за лице.


Дневният крем защитава кожата от UV -лъчите и предпазвайки я от образуването на свободни радикали, се бори с преждевременното стареене.
Нощният крем възстановява кожата през нощта и предотвратява появата на бръчки.
Серумът за лице е с доказано избелващо действие. Активно подтиска изработването на меланин и образуването на пигментни петна и лунички. Нанесен под дневния и нощния крем, както и самостоятелно, той намалява пигментацията на кожата и действа не само избелващо, но и регенериращо.


Всички продукти от серията „VITAMIN C“ на REFAN се абсорбират бързо и лесно, а комбинираното им използване прави кожата сияйна, чиста и еластична.
Продуктите на REFAN са с доказани качества и харесвани у нас и по света. Неслучайно тази година в класацията за „Любима марка на българския потребител“ компанията безапелационно спечели първото място в две категории:  „Козметика“ и „Българска марка“ и събра най-много гласове в хода на надпреварата, за което получи Златен сертификат.

ВСИЧКО ЗА СЕРИЯ „VITAMIN C“ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК>>>