Петък ще ви предостави отлична възможност за ново начало в делова посока. Денят е подходящ за реализация на лични и финансови цели.

 
Успехът е сигурен, само ако се доверите на преценката си и действате разумно. Бъдете честни и не опитвайте да хитрувате. 

Дневен хороскоп ОВЕН
Пред ново начало
Започнете с важните задачи, очакват ви изненади, които ще внесат промяна в плановете ви. През този ден Слънцето ще напусне Съзвездие Дева и от утре ще се настани във Везни, откъдето по аналогията на рефлекса ще действа мощно върху Овните, оформяйки началото на трансформации. В тази връзка днес може да се почувствате физически неразположени. 

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
 Потиснати
Ще общувате най-вече с хора, чиито финансови възможности са по близки до вашите. Липсата на необходима подкрепа, чрез която ще си осигурите постигането на  желана цел е причината за лошото настроение на мнозина от зодията. Въпросната ситуация не може да се приеме като проблем, защото не след дълго положението ще се промени във ваша полза и ще имате успех. 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Успех по лични въпроси
Разчетете отрано ангажиментите си днес, за да можете да се справите с тях по най-желателния начин. Денят ще е благоприятен за реализация на лични цели. Онези от Близнаците, които ще насочат вниманието си към делови задачи, трябва да са доста упорити за сполуката си, защото ще трябва да преодоляват пречки. Трудно осъществими или неприятни ще са контактите в близкото обкръжение. 

Дневен хороскоп РАК
Успешни контакти
Днес ще трябва да прецените добре възможностите си в определена ситуация и да действате така както се изисква от вас. Неудобен ден, подчертаващ психическо напрежение у голяма част от Раците. В едни случаи причините са съвсем лични, а други са недоволни поради забавеното придвижване на въпроси от делово естество. Добро развитие ще имат контактите в обществото, където за мнозина възникват новости. 

Дневен хороскоп ЛЪВ
Неприятен ден
Денят е обещаващ за деловата ви реализация и стабилизирането ви във финансов план. За Лъвовете петък определено ще е неприятна поради неудобства, а за някои и проблеми, от лично естество. Успехи ще постигнат онези от зодията, които ще имат физическата възможност да се ориентират към интересуващи ги лични или делови цели. Ориентирайте се към вътрешна стабилизация. 

Дневен хороскоп ДЕВА 
Действайте по целите си
Делата ви ще са изпъстрени с различни по сложност препятствия, но във всички случаи ще ги приключвате благоприятно за вас. Петък ще е благоприятна в личен и делови план. няма да останете удовлетворени от контактите с приятели или в обществените среди, при осъществяването но които не е изключено да възникнат остри спорове, които в повечето случаи безусловно ще навредят на хармоничните взаимоотношения. 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Личен успех
Ще се радвате на добри приходи и заслужен авторитет. За осъществяване на личните си цели Везните няма имат проблеми през този ден. Такива ще възникнат за онези от зодията, които въпреки, че не са в настроение за захващане с професионални ангажименти, ще го сторят. Ще е по-добре да не експериментирате, защото щи последват много нерви. 

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Възстановете се
С добри намерения сте и ще ви се наложи да убеждавате, за да ви повярват. Денят може са се определи като успешен, но не в прекия му смисъл на сполучливо осъществени задачи, а по-скоро като осъществяване на продуктивни контакти в обществените среди. През този ден ще е най-добре да възстановите психическата и физическата си енергия за предстоящите напрегнати делници. 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Надеждни контакти
Ще постигнете много повече, ако пристъпите с открито сърце към онези, с които очаквате да си сътрудничите. Стрелците биха могли да проведат доста добри делови контакти през този ден, които не само ще са надеждни за деловото ви бъдеще, но и ефективни като начало на нови реалности в професията или бизнеса ви. Ангажираните с реализация на материални старателно цели да избягват конфликтите. 
 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Финансов успех
С мнителното си отношение към околните сте в състояние да провалите добрите им намерения. Напълно успешен ден за осъществяване на професионални ангажименти. Това определение обаче не се отнася за бизнеса на онези от зодията, при които към настоящия момент са възниквали проблеми в партньорските взаимоотношения. Денят ще зарадва мнозина с чудесен финансов приход. 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Облагодетелствани от късмета
Денят едва ли ще се различава с нещо особено, освен ако вие не се постараете да го направите интересен. Добрият късмет продължава да подкрепя Водолеите при реализацията на делови и лични цели, както и за плодотворни контакти в обществените среди и близкото обкръжение. При някои обаче взаимоотношенията с партньори или колеги в службата са много лоши и трябва час по-скоро да ги нормализират. 

Дневен хороскоп РИБИ
Към положителни промени
Проявете уважение към мнението на другия и никога не казвайте “не си прав”. Петък е хубаво начало за положителни промени при Рибите. Процесът ще се разгръща бавно и последователно в личен и делови план, а първите удовлетворителни резултати ще ви радват след четири седмици. Това важи най-вече за деловия сектор. Днес контактите ви ще са плодородни.