Трима мексиканци са убити и разчленени, а останките им изхвърлени на улицата, като главите им са поставени в традиционните мексикански шапки сомбреро. Това се случи в навечерието на празненствата по случай независимостта на страната, пише в. "Дейли Мейл".
 
Останките на братята Хуан Салвадор Патино Лион (на 17 години) и Хорхе Луис (на 31 години) бяха открити на една от главните улици в град Ксалапа, до тялото на Денис Язарет Моралес Хуарез (на 28 години), приятелка на единия от мъжете.
 
Роднини съобщили за изчезването на тримата на 12 септември. Телата им бяха открити на следващия ден, само три дни преди уличните празненства по случай борбата за независимост с Испания.

Към момента от полицията не казват защо тримата са били убити, но начина, по който телата са били оставени на улицата, говори за това, че става дума за разчистване на сметки на наркокартел.

Телата са били намерени, увити в найлонови торби за боклук, омотани с тиксо. Върху тях са били оставени две метли.  
Върху всяко от телата е било поставено и сомбреро с отрязаната глава на жертвата.

Местни твърдят, че  братята са от семейство, което има дълга криминална история. „Баща им Хорхе Патино бе похитител и убиец. Сега той е в затвора“, твърди един от тях.