Брутално видео шокира света. В него се вижда как дете със специални нужди е нападнато и изритано от автобус. Клипът, направен от мобилен телефон от друг пътник в автобуса, започва с показването на жена, вероятно учителка, която се промъква над детето. Въпреки че първоначално детето не се вижда, става ясно, че жената го удря неколкократно с двете си ръце, пише "Mирър".
 
Впоследствие се появява шофьорът, който издърпва жената и първоначално изглежда, че я дърпа, за да предпази детето. За изненада на всички обаче водачът всъщност издърпва ученика, за да го изрита от автобуса. 

Детето се опитва да се пребори с шофьора, когато е извън превозното средство, и е очевидно, че не иска да слезе от автобуса. Тогава водачът вдига ученика и го хвърля встрани от пътя, където детето започва да плаче неконтролируемо.

После шофьорът, без да се интересува, спокойно се връща в автобуса. Детето все още може да бъде чуто да ридае и ридае, докато автобусът се отдалечава.

От катедра "Образование в Гаутен" казват, че жената и шофьорът ще бъдат наказани.

Майката твърди, че не е била взета насериозно, когато е съобщила за шокиращия инцидент. "На сутринта, когато отидох в училището, за да съобщя за случая, дори не им пукаше", казва тя.