Козметиката от серията Йогурт и розово масло на REFAN съчетава най-известните в цял свят български продукти -  киселото мляко и маслодайната роза, така че да се засили благотворното им влияние върху човешкия организъм.


Концентратът от кисело мляко  има превъзходен ефект, като овлажнява, омекотява и заглажда сухата и проблемна кожа, благодарение на високото съдържание на липиди, протеини, минерали и витамини. Кожата става гладка и еластична, хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота.
Розовото масло  дeйства тонизиращо, регенериращо, противовъзпалително и противомикробно. Това, в съчетание с неговите успокояващи качества, го прави подходящо за застаряваща, суха, чувствителна, зачервена и възпалена кожа.


Серията Йогурт и розово масло на REFAN съдържа пълна гама от продукти за лице, ръце, тяло и коса и гарантира цялостна и пълноценна грижа за кожата, особено след летния сезон и дългите часове на открито под  въздействието на слънцето, вятъра и морето.


Дневният и Нощният крем за лице не съдържат парфюмна композиция и са изключително подходящи за възпалена и раздразнена кожа, след излагане на слънце и след солариум. Розовата вода в тях регулира водо-солевата обмяна и хидратира кожата. Употребата им може да се комбинира с Ексфолиант за лице, който отстранява замърсяванията по кожата и излишния себум и предпазва от образуването на комедони.


Кремът за ръце от серията Йогурт и розово масло омекотява кожата на ръцете и я  предпазва от възпаления.
Подходящи за кожата след излагане на слънце са Лосион за тяло и Бутер крем за тяло Йогурт и розово масло, чийто съставки омекотяват кожата и я предпазват от раздразнения. Захарният ексфолиант за тяло пък със своите естествени захарни кристали и натурални масла от кайсия, бадем и гроздови семки нежно отстранява мъртвите клетки от повърхността на кожата и стимулира дишането й.


Ако желаете да се радвате не само на стегната и хидратирана кожа, но и на стройна осанка, Стягащият гел и Стягащият ексфолиант за изваян силует ще се погрижат за това. Уникалният био-активен комплекс и екстрактът от див кестен в състава им освобождават тъканите от токсините и от задържаните течности
Вземането на душ може да се превърне в уникално изживяване с Шампоан за коса и тяло Йогурт и розово масло. Благодарение на своите съставки той регенерира и хидратира кожата, а нежното ухание на Роза Дамасцена гали сетивата и има успокояващ и балансиращ ефект.


Серията Йогурт и розова вода включва и сапун с освежаващо, тонизиращо и противовъзпалително действие, подходящ за всеки тип кожа

Благодарение на устойчивото си развитие през последните две десетилетия с неизменно качествени продукти и специално отношение към изискванията на потребителите, REFAN бе избран за "Любима марка на българския потребител -2017".

Компанията участва в националната класация в 2 категории – Козметика и Българска марка. Пловдивската козметика не само безапелационно спечели  първото място и в двете, но и оглави цялата надпревара, за което получи Златен сертификат.

Всичко за серията "Йогурт и розово масло" можете да намерите ТУК>>>