Продуктите от серията YOGURT & PASSION FRUIT  успокояват възпалената и зачервена кожа, а ако тя е суха  и загрубяла – възвръщат еластичността и мекотата.

Експертите на REFAN са подбрали най-подходящите съставки.  Екстрактът от маракуя, богат на алкалоиди, полизахариди, плодови киселини и флавоноиди, възстановява функциите на дермалната бариера. Действа хидратиращо и противовъзпалително.  Прави кожата мека, еластична и  стегната.

Йогуртенът е концентрат от кисело мляко, заквасено с класическата бактерия, открита от българина д-р Стамен Григоров -  Lactobacillus bulgaricus. Ползата от киселото мляко като храна, като спасително средство при слънчево изгаряне, или домашна козметична грижа, е известна отдавна на човечеството. 

Йогуртенът овлажнява, омекотява  и заглажда  сухата и проблемна кожа, тъй като има  високо съдържание на липиди, протеини, минерали и витамини.

Кожата става гладка и еластична,  хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота.

Серията съдържа:

- Крем за лице

- Крем за ръце

 -  Душ-гел,захарен ексфолиант,лосион,бутер крем,сапун,сапун-гъба и спрей за тяло

Рефан България бе избрана за "Любима марка на българския потребител -2017". Тя участва в националната класация в 2 категории – Козметика и Българска марка. Пловдивската козметика не само безапелационно спечели  първото място и в двете, ами оглави и цялата надпревара, за което получи Златен сертификат.

ВСИЧКО за YOGURT & PASSION FRUIT можете да намерите ТУК>>>