Кюстендилката Мая Салмова, позната като Мис Тигрова, лъсна в порно, качено в мрежата. Брюнетката без задръжки позира пред камерата, разсъбличайки се, докато клиентът й се самозадоволява, пише "Телеграф".
 
Докато непознатият държи телефона и снима, тя прави провокативни физиономии и се пипа. Камерата се върти около стриптийзьорката до момента, в който тя се нахвърля на клиента си и започва да демонстрира сексуменията си. Тигрова се премята върху леглото, а след това сяда на фотьойла и дърпа половинката си. Поведението й явно показва, че е наясно с видеоматериала, тъй като дори насочва телефона към интимните си части. 

Бруталното клипче лъсна в нета, а заради свободният достъп стигна до мнозина, които критикуват действията на Салмова. Последователите на брюнетката предполагат, че самата тя може да пожелала снимките и видеото, за да добие още по-голяма популярност, тъй като историята със зверския побой от Цецо Боклука отшумяла за няколко часа.

Мая работи като стриптийзьорка в прочут столичен клуб. Част от клиентите са сигурни, че изкарва прехраната си със секс, понеже парите, за които танцува по няколко часа, едва ли са достатъчни за иначе високия й стандарт на живот.