Етеричното масло от чаено дърво от векове е ефективен природен лек при мазна и проблемна кожа. То контролира омазняването, заздравява и матира тена. Използвайки  доказаните качества на етеричното масло от чаено дърво, REFAN разработи продукти за лице против акне и шампоан против пърхот. 

Акнето е един от най-често срещаните проблеми на кожата не само през пубертета, но и сред по-възрастните хора. Причината е хормонален дисбаланс. Борбата срещу акнето се води с антисептични и противовъзпалителни вещества, които предотвратяват запушване на порите и инфекции. Едно от тях е екстрактът от чаено дърво.

Успокояващ рол-он „Чаено дървo”

Удобният за носене в чанта флакон съдържа масло от чаено дърво  и конкрет от роза.
Ефективен съюзник  в борбата с пъпките, като успокоява  зачервяванията и  потиска  възпаленията. Достатъчно е да се нанесе директно върху пъпките  3-4 пъти на ден. Не съдържа парабени.

Гел за контрол на възпаленията

Заздравява и матира мазната кожа, контролира омазняването на проблемната. Етеричното масло от чаено дърво, в комбинация с  масла от лавандула, розмарин, гераний и розов конкрет, действа антисептично, успокоява възпаленията и подпомага растежа на здравата кожа. Натуралния екстракт от върба регулира лъщенето и поддържа лицето чисто.
Нанася се сутрин и вечер върху добре почистени засегнати от възпаление участъци.

Шампоан против пърхот

Шампоанът против пърхот на REFAN е подходящ за всеки тип коса, заради своята специална формула с етерични масла от чаено дърво и розмарин, особено ефикасни при пърхот и косопад.

Подобрява кръвообръщението и храненето на косъма. Резултатът е чиста и красива коса.

    Тази година компанията спечели приза „Любима марка на българския потребител за 2017”, както и първо място в категориите „Козметика” и „Българска марка”.

ВСИЧКО за серията на РЕФАН „Чаено дърво” можете да намерите ТУК>>>