2017 година. Полицейско управление на Министерство на Вътрешните работи. Мъж на видима възраст около 26 години, влиза и спокойно изчаква дежурния полицай. Полицаят идва. Мъжът тихо и хладнокръвно заявява, че е извършил три убийства през изминалите дни, и че ще разкаже подробно за всяко едно от тях без да споменава имена и места. Той отказва да каже собственото си име и отпечатъците му липсват в базата данни.
Няма никакви доказателства, че реално този човек е извършил престъпления, защото няма трупове и улики, които да потвърждават твърденията му. Задържат го за 24 часа. През това време не са намерени нови доказателства. Назначена му е психиатрична експертиза, която го квалифицира, като психично здрав, с коефициент на интелигентност над средния. Няма основания мъжът да бъде задържан или да му се назначи принудително лечение в психиатрично заведение. Той е пуснат на свобода. Във фейсбук профила си той публикува същата информация, която бързо стига до медиите. Пловдив е обзет от паника и група младежи с крайнодесни възгледи буквално окупират блока, в който живее. По ирония на съдбата му е назначена полицейска защита, за да бъдат предпазени живота и здравето му. Междувременно той отново публикува снимка във фейсбук, на която се виждат два отрязани човешки пръста. На снимката не се вижда нищо друго освен павета от пътна настилка. Той форматира хард диска на компютъра си…
Истина ли е всичко това?! Можете ли да откриете жертвите?

Древният и вечен – Пловдив ще се превърне в град на загадките за една нощ. Град на вековни тайни и загадки, обвити в мистика и реални събития. Ако имате смелостта да приемете предизвикателството на хвърлената ръкавица, само логиката и доверието в отбора ще ви позволи да намерите път към успеха. След 20 години прекарани пред компютрите във виртуални игри, които наблюдаваме отдалеч е време за истинско приключение, надпревара със загадките и другите, време за смразяващи емоцииот адреналина в среднощна битка със страховит противник.

Имате ли силата и смелостта да успеете?

Предизвикателството идва от Стаи на загадките „Осем зони“!  Стаи предизвикващи съобразителността и логиката на играчите. Стаи имащи способността да карат хората да се сближават помежду си, да се вълнуват и да предизвикват себе си с всяка следваща загадка.

Какво трябва да направите ли?

Съберете отбор от 2 до 6 участници и приемете предизвикателството да откриете истината! Това е преживяване, за което ще говорите дни наред.Това е интелектуално забавление, което никое заведение не може да ви предложи!

Стаи на загадките „Осем зони“  се намира на улица „Петър Стоев“ №36А в Кючук Париж. Стаите на загадките са създадени за забавление и за провеждане на тиймбилдинг на фирми. До момента те са посетени от над 2000 човека в Пловдив. Осем Зони е единствената фирма в Пловдив, която провежда тийбилдинги под супервизията на психолози, които наблюдават играта на отборите.

Историята за мъжа с трите убийства пък ще бъде разследвана в "Нощ на загадките – От местопрестъплението: Пловдив". Такова събитие се организира за първи път в България. То ще се проведе на 06.10.2017г от 20:00 часа и продължава 5 часа. Участниците ще преследват загадки в цялият град Пловдив с автомобили.
Правила на играта:
1. Това е игра която се случва в реална градска среда и за успех в нея са ви необходими логика, съобразителност, наблюдателност, и разбира се неограничена помощ от Google… 2.Отборите са съставени от 2 до 6 човека (Важно е един отбор да се придвижва с един автомобил). Всеки отбор се придвижва със свой автомобил и гориво по време на играта
4. Нужно е всеки отбор да разполага с минимум един смарфон с интернет и GPS
5. В деня на играта всички отбори, кото са се записали предварително за участие ще получат нужната информация за започване на играта – сборен пункт, място за стартиране и карта подробно маркирани зони на игра в град Пловдив

На 06 октомври на мястото на сборния пункт, всички отбори получават цялата информация за случая, който ще разследват, както и първата загадка... и приключението започва


Пълната информация можете да намерите в сайта: www.osemzoni.com, както и на телефон: 0988 88 07 08
Можете да посетите и станете фенове
, и във фейсбук страницата на "Осем зони":