След  летния загар и времето, прекарано на открито, кожата на лицето първа сигнализира, че е време за промяна. Ако искате да имате равномерен тен, без петна и зачервявания, можете да го постигнете бързо и ефикасно с продуктите за лице с екстракт от охлюви от серията Snail Perfection на Refan - компанията, която тази година спечели приза "Любима марка на българския потребител за 2017 г.", както и първите места в категориите "Козметика" и Българска марка".
Заради своите съставки които са изключително подходящи за употреба след продължително излагане на слънце. Екстрактът от охлюви съдържа много ценни за кожата компоненти, като алантоин, колаген и еластин, гликолова и хиалуронова киселина, протеини и витамини. Комплексното действие на тези чудодейни съставки успокоява кожните раздразнения и възпаления, стимулира регенерацията на тъканите, подобрява еластичността и хидратацията на кожата.
Две лесни стъпки е необходимо да правите всяка сутрин и вечер, за да се доближите бързо до мечтаната чиста, сияйна и стегната кожа.
ПЪРВА СТЪПКА - След  измиване на лицето сутрин нанесете серум или флуид-концентрат  от серията Snail Perfection на Refan. Екстрактът от охлюви стимулира клетъчните функции, подпомага регенерирането на кожата и забавя процесите на стареене.
ВТОРА СТЪПКА – Нанесете с леки масажни движения дневен крем за лице Snail Perfection. Той е с нежна текстура и ще защитава кожата от вредното въздействие на UV-А и UV-В лъчите през  деня.
Същата двустепенна грижа за лицето се прилага и вечер  върху вече почистената кожа.
Ако всеки ден изпълнявате тези лесни процедури, бързо ще заличите неблагоприятните следи, оставени по лицето от лятното слънце, ще постигнете намаляване на бръчките и придаване на обем на кожата. Тайната е не само в заимстваните от природата естествени съставки в козметичната серия Snail Perfection на Refan, но и в комбинираното на продуктите от серията, което осигурява 24 часова интензивна грижа за вашата кожа!

Продуктите от серията са подходящи за употреба след продължително излагане на слънце! Всичко за тях можете да намерите ТУК>>>