-Непознат човек плъзна ръка под моята пола и ме хвана за интимните части. Още по-шокиращ е фактът, че не направих нищо за това.

 

Не възразих, не реагирах, защото не исках да вдигам шум. Когато вратата се отвори на следващата спирка, просто излязох навън, казва Джесика и добавя, че за това е виновна световната мания, родителите да възпитават момичетата, че трябва да бъдат "добри". 

 

-Догади ми се, защото някой може да ми сложи ръка под полата и изобщо да не се тревожи за последствията. Мен никога не ми е хрумвало да си сложа ръката в нечии панталони. Както и много други жени по целия свят, и мен сексуално ме нападат в обществото повече, отколкото мога да се преброя. И никога това не е жена, а мъж, казва плюс сайз манекенката.

-Също в Ню Йорк, преди около година, хванах мъж да ми снима дупето. Когато се обърнах и го нападнах, ми каза, че нищо не е правил. Това беше посред бял ден, в центъра на града. Никой не се опита да ми помогне, въпреки че видяха, че момиче крещи на някакъв непознат човек. Ето защо жените мълчат, казва тя.