20-годишният Лоран Банър два пъти стрелял в своята възлюблена Джоли Калън и след това я хвърлил в пропаст, по време на съвместен поход в Алабама. Куршумите попаднали в тила и между очите на жертвата, съобщава The Sun.

За да скрие престъплението злодеят качил в "Инстаграм" четири снимки на загиналата, които направил няколко минути преди убийството. Но не успял да се скрие за дълго и сам си признал престъплението. Той съчинил следната защитна версия – двамата планирали групово самоубийство, но него не му стигнали силите да направи фаталната крачка.

Полицията обаче смята, че той е бил силно разстроен след като Джоли му казала, че иска да си останат само приятели. Тогава вдигнал ловната пушка и я застрелял. Оръжието впоследствие било открито в гората.

Роднините на загинала твърдят, че момичето не е изглеждало подтиснато и крояло планове за бъдещето, но сякаш имала някакво лошо предчувствие. Преди похода тя написала пророчески в социалните мрежи:”Ако с мен се случи нещо вие знаете с кого бях.

Освен това на съда станало известно, че Лорън се е хвалил пред свой съсед в килията, че е убил момичето. В крайна сметка жестокият убиец бил осъден на 52 години затвор.