Спорна неделя изпълнена с много динамика и силни емоции. Денят ще ви помогне да се заредите с много нова енергия, която ще се отрази добре на делата ви като цяло.

 
Следвайте този ритъм.

ОВЕН 

Нервни, но и успешни

            През този ден нервността у мнозина от Овните ще е засилена, защото по стечение на обстоятелствата ще се сблъскат с хитри, алчни и безскрупулни човеци. Именно тази нежелана среща ще предизвика нервността им. Не заемайте агресивна позиция.  Запазете спокойствие и действайте по целите си.

ТЕЛЕЦ 

Начало на успешен етап

            Характеристиките на този ден са положителни и специфични за успешни постижения на материални цели, както и за  реализиране на финансови намерения. Може да се каже, че навлизате в достатъчно благоприятен етап за разгръщане на личните ви възможности и уменията ви за сполука.   

БЛИЗНАЦИ 

Вътрешна нестабилност

            У мнозина от Близнаците е засилено усещането за нестабилност, което предизвиква вътрешен дискомфорт, а опитите на мнозина да се освободят от него ще останат безуспешни. В определени случаи се свързва с необходимостта от пътуване, което сега явно не може да отложите.          

РАК 

Важна информация

            Новини или информация, до която дълго време сте се опитвали да се доберете ще ви изненада приятно днес. В повечето случаи е от делово естество. На тази база  мнозина от родените в знака ще вземат точно и навременно решение по актуален въпрос от деловото всекидневие. 

ЛЪВ 

Нервност преди раздвижване

            Състоянието на по-висока нервност, което е завладяло мнозина от Лъвовете е по-скоро плод на желанието за активност, тъй като последната е изразител на същността ви. Ще е добре да се успокоите и овладеете. Предстои ви раздвижване. Началото му  ще се осъществи през предстоящите дни.

ДЕВА 

Избягвайте противоречията

Експанзивност е завладяла  мнозина Деви и подчертава повишената ви агресивност. Някои от зодията няма да се подвоумят да демонстрират настроението си към интимния партньор. Ще е продукт на ревност, а в такова състояние родените в зодията не щадят никого от гневните си изблици.         

ВЕЗНИ 

Успешни контакти

Този ден е чудесен за срещи с хора, от които очаквате подкрепа по някакъв въпрос. Със сигурност ще получите категоричното им обещание, а в необходимия момент и осъществяването му. Други от зодията ще бъдат въодушевени от взаимното решение с интимния партньор за сключване на брак.         

СКОРПИОН 

Труден ден

Неделя се оказва неприятна за Скорпионите. Някои от зодията са здравословно неразположени, други са подложени на нервни атаки във връзка с неотстраним за момента домашен проблем, а трета част от родените в знака имат големи неприятности по финансов въпрос. Не е изключено с много усилия да разрешите някои по-дребни битови проблеми.   

СТРЕЛЕЦ 

Необходимост от реорганизация

              Представителите на Стрелец рядко се съобразяват с определението „работен” и „почивен” ден. Когато нещо трябва да се свърши, то просто се прави. Ситуациите, в които ще попаднете през този ден ще ви подскажат нещо много важно и належащо, с което ще се заемете – необходимостта от реформи. 

КОЗИРОГ 

Избягвайте гнева

Неделята е неспокойна за бизнесмените. Очертават се разправии с партньор във връзка с разкриването на истина по даден въпрос. Денят ще премине активно за други представители от зодията, при които проблемите, с чието разрешаване ще се заемате са лични и засягат взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ 

Владеете ситуацията

Неделя изглежда твърде разнообразна за Водолеите. Характерна е с пътувания, обществени контакти, домашни ангажименти и любовни срещи. Това е само част от палитрата на този ден. Някои от зодията ще бъдат доста нервни поради невъзможност да осъществят предварителните си планове.

РИБИ 

Напористи във всичко

Активни и напористи, Рибите ще действат в няколко направления, демонстрирайки неизчерпаема енергичност. Бързите решения, контактите в обществото, пътуванията и преговорите са характерни за мнозина. Не е изключено някои да останат разочаровани от постъпка на интимния партньор.