През лятото Годжи бери е хит като мощен антиоксидант и ефективно средство за отслабване. Хималайската билка има и подмладяващи и регенериращи свойства.

 Благодарение на Refanкомпанията, която тази година спечели приза "Любима марка на българския потребител за 2017 г.", както и първите места в категориите "Козметика" и Българска марка", това силно оръжие срещу бръчките се превръща в суперсила в борбата за младия, свеж и перфектен вид на кожата. Малките червени плодове, използвани от традиционната китайска медицина повече от 2000 г. като мощно природно средство срещу стареене, сега са вложени като екстракт в продуктите от серията на Refan Himalayan Goji Bery, Те изглаждат следите, които времето, слънцето и солената вода неумолимо оставят върху кожата.


Знае се, че Годжи бери е богат на жизненоважни аминокиселини, на микроелементи като фосфор, цинк, калций, желязо, мед, калий, магнезий, натрий и селен, а също така и на витамини В1, В2, В6, А, Е, С. Ежедневната употреба на козметиката подобрява клетъчния метаболизъм и ускорява растежа на нови клетки.


Иновативната серия на Refan с екстракт от Годжи бери съдържа продукти за лице: Защитен дневен крем и Възстановяващ нощен крем, както и продукти за тяло: Омекотяващ лосион, Крем  и Захарен ексфолиант за тяло, Защитен шампоан и душ гел, Пилинг сапун гъба и Пилиран сапун.


През знойното лято, когато кожата е подложена на силната агресия на външните фактори – UV-лъчи, слънце, климатик, морска вода, хлор – е особено важно да регенерирате кожата и стимулирате жизнеността на клетките. Тази грижа е изключително приятна и ефективна с продуктите от серията на Refan Himalayan Goji Bery. Хималайският еликсир през  горещите дни е истински балсам за кожата, а мощното антиоксидантно действие на Годжи бери връща гладкостта, еластичността и младостта на кожата.

Всичко за серията "Годжи бери" на Рефан, можете да откриете ТУК>>>