Спорен и доста зает ще бъде петък. Денят ще ви разкрие шанс да се справите с всичко, но определено ще се наложи да вложите старание преди това.

 
Действате без колебания. Това е мотото на денят!

Дневен хороскоп ОВЕН 

Сполука

            Петък ще зарадва със сполука онези Овни, които са последователни в действията си. Нервната превъзбуда, съчетана с колоритно въображение е характерна за голям процент от представителите на знака. Това често предизвиква усещане за зависимост, а някои достигат по-далеч, считайки че са манипулирани.        

 

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Леки безпокойства

            Голяма част от представителите  на Телец са подложени от смътни и неясни безпокойства, които най-често провокират личната ви самоувереност. Овладейте се и замразете този негативен процес, за да направите решителна крачка към стабилизация. Мощният ви израз вдъхва достатъчно респект.  

 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Пълен успех

            Вие притежавате силен шанс за осъществяване на материалните си цели днес. Ще се сблъскате със ситуации, които ще предизвикат доста ядове и по-висока нервна превъзбуда, но това не може да е пречка към успешната реализация. Особено успешен ще е денят за онези, които ще провеждат преговори.      

   

Дневен хороскоп РАК 

Напрежение и пречки

            Неспокоен ден, през който мнозина от Раците ще се сблъскат с пречки и злодеяния от страна на противниците си. Възможности за реализация имате в случаите, когато постиженията в дадена сфера зависят изцяло от самите вас. Работата в партньорство ще бъде нервна и изпълнена с проблеми.

 

Дневен хороскоп ЛЪВ 

Напрежение има, но денят е успешен

            За голяма част от Лъвовете петък ще е напрегнат в делово отношение. Ще действате  упорито попрактическите си цели и дела и ще демонстрирате ярка конкурентна способност. Денят се характеризира със сполука в деловата ви дейност и в контакти за всички, чиито позиции са стабилни.

 

Дневен хороскоп ДЕВА 

Действайте много внимателно

         Петък ще е напрегнат и може да създаде доста негативи за преобладаващата част от Девите. В случая става въпрос за делова обвързаност, печалби и материални интереси. Действайте внимателно и не си служете с хитрости, защото маневрите ви ще бъдат разкрити и ще имате неприятности.          

 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 

Нервен, но и сполучлив ден

            Доста нерви и притеснения ще донесе петък на родените във Везни, но сполуката не ви отминава. Ще е добре да контролирате емоциите си и да сте по-концентрирани при осъществяване на деловите си цели. Проблемите през този ден се свързват предимно с разговорите и контактите.  

 

Дневен хороскоп СКОРПИОН 

Много благоприятен ден

            Петък е хубав в много отношения. Характерен е с успешни лични и делови контакти, за реализация на материални цели, за парични печалби и за укрепване на позициите в професията и бизнеса. Не ви липсва и шанс за подкрепа от административно ниво в случай на подобна необходимост. 

 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Пред важни промени

        Предстоят промени в деловата сфера и ще са показателна характеристика за петък при Стрелците. Ще са благоприятни! При едни от вас става дума за смяна на работата, а други ще разширят периметъра на своята дейност. Трета част от зодията тотално ще променят сферата на деловия си израз.

 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ 

Финансова сполука

            Благоприятен ден за реализация на финансови цели, за контакти с цел преговори и за осъществяване на деловите намерения. Петък се свързва с проблеми и неприятности за онези, които вече са достигнали през изминалите дни до конфликт с делови партньори или с колеги от службата.      

         

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Силен шанс за разгръщане

            За представителите на Водолей е сигурно, че в момента са се изправили пред прага на нов етап от развитието си. Ситуацията включва и възможността за нов вид лична или професионална реализация в социалните или професионалните среди. Силата на вашият шанс е изразителна в момента.

 

Дневен хороскоп РИБИ 

Реализация чрез партньорство

            В момента началото на промени е характерно и при представителите на Риби. Активизирайте се за осъществяването им и не жалете сили и време за да реализирате намеренията си до възможната най-значима степен. За реализацията на целта на мнозина ще им се наложи да действат в партньорство.