10 години след началото на ремонта на път ІІІ - 862 Пловдив - Лилково, краят му може и да се види, научи ексклузивно днес Glas.bg. Работата там започна през 2007 година и все още не ясно кога ще приключи.

Със задачата за пълното му доизграждане се зае лично директорът на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов: "До седмица искам готов план-сметка за пътя Пловдив - Лилково!", постави днес задача той на шефа на Областното пътно управление Петър Попов.

В разговора се намеси и председателката на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова: "През 2009 г. бяха отпуснати 1 млн. лв., но какво стана с тях не знам".

През първата година от ремонта там беше насипан чакъл, направени бяха нови бордюри и подпорни стени, а трасето към Лилково беше и оформено. Преди да се постави асфалтът обаче по неясни и към момента причини работата спря и замря, а преминаването сега по него е равносилно на подвиг.

През първата година от ремонта е насипан чакъл, направени са нови бордюри и подпорни стени, а трасето към Лилково е било оформено. Преди да се постави асфалтът обаче, по неясни причини работата спира.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2010/10/04/remont-za-milioni-asfaltyt-nepolojen-chakylyt-v-rekata.100332