Крис Браун разкри интересни подробности за агресивните си изблици и какво е довело до тях в романтичната му връзка с Риана, като потвърди, че тя е "плюела кръв". В нов документален филм Крис Браун приветства: "Добре дошли в живота ми - хип-хоп звездата, която бе арестувана и осъдена след като удари бившата си приятелка, предава unilad.co.uk.
 
Певецът, който сега е на 28 години, разказва как скандалът започнал от появата на бившата му на партито на Грами 2009 година, като това е ядосало безумно много Риана. Крис разказва как по време на връщането им вкъщи се скарали в колата и скандалът прераснал в агресия.

"Тя започна да крещи, хвърляйки телефона си. Викаше, че ме мрази и започна да ме удря. Бяхме в малко Ламбо. Биеше си ме. Аз се опитах да обясня, че казвам истината, кълнях се в Господ, че не я лъжа, молих я да спре. След това тя ме удари още няколко пъти. Опитах се да я вразумя да седне и да поговорим, като твърдях, че казвам истината, но тя не спря. Тогава си помислих " Сега е мой ред да бъда лош " и я ударих с тупаница в устата. Тя се поду моментално и си помислих "Толкова силно ли я ударих, мамка му?!". Това я вбеси толкова много, че започна да плюе кръв по лицето ми и това вече ме вбеси тотално. Биехме се през целия път до вкъщи".

Браун твърди, че Риана го е драла с нокти, за да вземе телефона му и затова я е ухапал докато е карала и тя отбила в Ханкок Парк.

"Почувствах се като чудовище. Често се връщам към тази случка и си мисля, че това не съм бил аз. Това е най-ужасния ден в живота ми и ще ме преследва завинаги", разказва рапърът.