Това са две снимки, между които на пръв поглед няма нищо общо.

На първата премиерът Борисов позира с мъжкарско ръкостискане с руския посланик Макаров вчера на среща между двамата в Трянския манастир. Знаел е , че снимката ще се публикува защото сам е наредил да се похвали с това “бартско” боричкане в стил ” и аз съм борче и ти си богатир, значи ще се разберем”.

 

 

 

 

 

 

На втората снимка, плъзнала във фейсбук, се вижда как е изглеждал като подрастващ днешният величав побойник номер едно на републиката Динко. Ловецът на беззащитни бежанци и на словесни бисери, който обича да бие и жени, се е снимал като “ямболски аристократ” с  коса, напомняща френска перука по модата на Луи ХIV – с обеца и визия на овца.

 

Двамата нашенски герои от снимките обаче днес са с бръснати глави ( а Борисов дефилира често и с бръснати гърди). Не случайно първото изискване в казармата беше да си остриган, за да мязаш на универсален рапон. И са прочути бабаити- всеки в своята пехливанска категория.

Динко чак в английските таблоди го прославиха. За неговия двойник от върха на Министреския съвет (Борисов не веднъж се е хвалил, че обичал да се бие някога) да не говорим- той направо с премиера на Великобритания Камерън даже си беше на “Дейвид”.

 

Бойко – динковщината е модна тенденция, от която не можем лесно да се отървем Можем само да й се посмеем, ако не посмеем друго…

Share on Facebook