Понякога изглежда, че интернет няма с какво да ни изненада вече. Но след това на интернет страницата "Reddit" се появява coconutthrowaway69 - човек с този псевдоним, който разказва своята история за отношенията си с кокос, а след това коментира опита си от секс с кокосови орехи. Може би в интернет все още има странни места, пише life.ru.
И така започва историята на един човек, който прекарва детството и младостта си в Мозамбик. В не много добър ден му хрумва да прави секс с кокос, който майка му му носи от пазара. За тази цел бъдещият coconutthrowaway69 взима бормашина и пробива достатъчно голяма дупка в кокоса. 
Тази история не би била толкова странна, ако сношението на кокоса и неговия фен продължило една седмица. За това време в кокоса се развъждат ларви, които coconutthrowaway69 забелязва едва в хода на следващия сексуален акт. Други членове на интернет страницата неочаквано подкрепиха странния фетиш на злополучния любовник и споделиха своя опит в секса с кокос. В резултат на него, един от тях става алергичен към кокосови орехи, а друг показа схематично изобразен процес на сношението. Към днешна дата, "Reddit" формира цял раздел, посветен на секса с кокосови орехи - Cocofleshlights. Десетки хора разказват своите любовни истории и се оплакват от трудностите, като дори споделят снимки с кокосови орехи, наричайки се помежду си "перверзници". Това е може би една от най-странните мрежови тенденции в последните години. 

Превод и редакция: БЛИЦ