Все е имало странни, направо идиотски случки на нашето море, но тази определено влиза на първа скорост в ТОП 10. Да седнеш на вечеря в заведение в Созопол и накаря да платиш "Такса свободен стол", защото четири стола на масата ти са останали незаети. А когато поискаш обяснение за тази странност в сметката, да те изгонят като мръсно коте.

Разказът е на Василена Влахова и направо шокира Фейсбук. Но нека прочетем обяснението на нелепата ситуация от самата нея:

"Ужасно обслужване и отношение, изключително грубо и неуважително. Таксуваха ни по 20 лв за всеки свободен стол на масата (преди това бяхме уведомили хостесата, че не очакваме още хора, което тя впоследствие отрече, че сме й казали). Пожелахме да говорим с управителя за нелепата такса "Свободни др" - за която не бяхме предупредени и не е описана никъде в менюто, той дойде, обиждаше ни и в крайна сметка ни изгони от заведението.

П. П. Освен ако не искате да развалите хубавото си прекарване на морето и да се почувствате отвратително, не сядайте на това място! "