С един нов играч ще се подсили отборът на ЦСКА през зимната си подготовка. Това е офанзивният халф от младежкия отбор на "червените" Айкут Рамадан.
 
Той ще ще заеме мястото на Павел Головодов, който поради лични причини няма да може да започне подготовка с отбора и ще се присъедини към тренировъчния процес малко по-късно.
 
Утрешната тренировка на първия отбор ще се състои на ст. „Българска армия“, а първите 15 минути ще бъдат открити за представители на медиите. Заниманието ще стартира в 11:00ч.
 
След тренировката отборът ще отпътува към Турция, където ще проведе първата част от подготовката си.
 
Днес подготовка с ЦСКА започнаха Анатолий Господинов, Стоян Колев, Слави Петров, Кирил Динчев, Васил Попов, Божидар Чорбаджийски, Ангел Грънчов, Виктор Райчев, Милен Кикарин, Борис Галчев, Самир Аясс, Петър Витанов, Йордан Йорданов, Николай Цветков, Павел Головодов, Момчил Цветанов, Александър Александров, Станислав Маламов, Преслав Йорданов и Костадин Хазуров, а извън тима останаха контузеният Александър Бранеков и Валентин Антов, който има ангажименти с националния отбор на България до 17 години и ще се присъедини към тренировките на ЦСКА на 15 януари.

ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2016
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016
ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА