Стартира първото морско пътешествие за възрастни, наречено "Desire Venice Cruise”. Колоритното пътуване ще се състои на борда на лайнера „Азамара куест” през есента и обещава много емоции, като мотото е: "Желаният круиз... Чувственият начин да избягате". Мексиканската компания Original Group предлага на клиентите си осемдневна обиколка, която ще стартира от Италия на 26 септември и ще премине през Хърватия и Словения. Програмата включва развлечения за възрастни, еротични вечеринки, специални стаи за любовна игра. Любопитното е, че в обособени зони на дългия 180 метра морски съд ще може да се ходи без дрехи.

Оказва се, че част от круиза ще е фолк фурията Бриана, която случайно попаднала на офертата и решила да си направи подарък, заплащайки солидна сума, за да се сдобие с билет и място на лайнера. Припомняме, че през 2015 година попфолк певицата се кандидатира като независим кандидат за втори път за кмет на град Левски. На този етап няма информация дали друг българин, освен Бриана, ще се качи на секс круиза. Знае се обаче, че на борда ще има мъже и жени от цял свят.

На друг подобен круиз, обаче, участват 28 българи. Става въпрос за такъв, който е разпродаден на 700 души. Те вече пътуват до островите Миконос, Парос, Родос, Санторини, град Ханя на остров Крит и град Мармарис (Турция). Резервациите са направени чрез холандски уебсайт за размяна на партньори като разходите на човек възлизат в размер на 2349 долара, съобщава "Български новини". Организаторите са планирали парти на запознанството, където участниците ще се видят с двойките, с които ще се разтоварват по-късно, преди корабът да отплава. "Менюто" включва тематични еротични вечери, kinky shows, секс на живо и уроци pole dancing.