27-годишната колумбийска моделка Катрин Мартинез бе арестувана заради уличен бой след употреба на алкохол и заведена в полицейския участък. Там, обаче, неочаквано тя била накарана, според нейните думи, да съблече дрехите си и да изпълни еротичен танц пред служителите на реда и останалите арестанти, съобщава "Мирър".
 
На срамните за полицията в колумбийския град Кали кадри, се вижда как едната ръка на младата жена е закопчана с белезници за прозореца и същевременно тя показва и разклаща тялото си пред снимащата я публика.

Моделката, която е бивш физиотерапевт разказа пред изданията в страната, че полицаите са й казали, че ако иска да седне и да й махнат белезниците, ще трябва да им покаже тялото си. След това и другите арестанти са се развикали да го направи. Жената обяснява, че се е съгласила, защото кракът я е болял много и се е налагало да седне.

Висшите офицери от полицията в Кали излязоха с изявление, че Катрин Мартинез сама е решила да се съблече и да танцува без да я карат полицаите, но това не оправдава служителите на реда, които са снимали и публикували кадрите в интернет, вместо да спрат случващото се.