Овен

През този ден не си правете прекалени илюзии за светлото бъдеще. Много е важно да сте стъпили здраво на земята. Освен това помислете добре помощта на кой приятел ще ви дойде най-добре.

Телец

Това е ден за открития. Независимо в коя област ще се случи това важното е да се докоснете до нещо ново. Това може да бъде храна, нов вид изкуство или дори нов филм. Не си отказвайте във забавленията.

Близнаци

През този ден може да попаднете под чара на по-възрастен от вас човек. Помислете добре дали това не е временно увлечение, тъй като последиците и обвързването може да бъдат сериозни. Не давайте обещания и не вярвайте на всичко, което ви се обещава.

Рак

Днес ще трябва да давате обяснения или поне такива ще се искат от вас. Ваше е решението как да действате така че да запазите достойнството си. Не забравяйте, че винаги може да се намери вариант, при който и вълкът да е сит и агнето - цяло.

Лъв

Помощта ви е безценна, макар понякога да се чудите защо го правите, истината е, че много положителна енергия се връща към вас обратно. Не случайно сте любимци, както сред роднините си, така и сред колегите. Денят е подходящ за покупка на скъп предмет.

Дева

През този ден ще са ви нужни повече усилия, за да убедите партньора си в това, че точно вашата визия за общото ви бъдеще е правилната. Бъдете сигурни, че колкото повече натиск оказвате, толкова повече той или тя ще се разколебава.

Везни

През този ден може да ви измъчват неоснователни съмнения. Намирате се в труден период и често това е съпроводено с тревожност. Така обаче само усложнявате ситуацията. Това, от което имате нужда е да бъдете повече оптимисти.

Скорпион

Този ден е изключително подходящ за пътувания извън града. Ако имате възможност да си вземете повичивен ден или поне да си тръгнете по-рано от работа - не се колебайте да го направите.

Стрелец

Обаятелността ви днес ще отвори много врати и разтупти много сърца. Важното е да внимавате или поне да помните какво обещавате. Думите ви ще бъдат запомнени и хората ще чакат изпълнението им.

Козирог

Това, което ще ви спаси днес е досега с творчеството. Свободни сте да изберете формата, с помощта на която искате да се изразите. Важното е да сте заобиколени от красота и да вземете частичка от нея със себе си.

Водолей

Това е ден, в който е добре да участвате съвместно с половинката ви в дадена съвместна дейност. Помагайте си и се правете, че не забелязвате грешките или ги поправяйте заедно.

Риби

Днес може да ви изненадат неочаквани разходи. Ако се замислите отдавна планирате подобни промени, така че не преувеличавайте значението на случилото се.