30-годишната моделка на "Плейбой" Ирина Иванова почти не беше известна никому, докато не се снима в клип на Джъстин Бийбър през пролетта тази година. Сега в инстаграм тя има над 3 милиона последователи.

Ирина Иванова е родена в Русия, но е израсла в Украйна. Момичето твърди, че престоят ѝ в имението на Хю Хефнър буквално я е измъкнал от бедността. 

След появата си в образа на палавница в клипа на DJ Khaled и Джъстин Бийбър момичето се изстреля нагоре към небосклона на славата.  

Сега в Инстаграм момичето има над 3 милиона последователи, макар и снимките ѝ да не се отличават с особена оригиналност.  

Ирина Иванова се нарича най-добрият внос в Америка и публикува снимки, подчертаващи причините за това.  

 

Момичето е завършило Университета в Аризона и дори има степен магистър. Но тази информация едва ли интересува нейните последователи.  

 

Повечето си време Ирина прекарва в Барселона и настоява гърдите ѝ да бъдат включени в списъка с местните забележителности.  

През март пък тя настоя Доналд Тръмп да я назначи за посланик на САЩ в Русия. Момичето говори свободно три езика и е убедено, че ще се справи отлично.