Никога не можем да знаем дали човекът до нас е човекът за нас.

Ако искаме да предскажем бъдещето още в самото начало, няма да ни се получи. Все пак има начин донякъде да разберем дали с човека до нас ще имаме дълга връзка.

 

Телец-Дева

Тези знаци са чудесна двойка, защото Телците са известни с това, че се радват на простите неща в живота. Това е голям плюс за типичните представители на зодия Дева, които също като Телците са нежни и обичат природата. И двете зодии са практични, до известна степен материалисти и постоянни. Те копнеят за семейство и стабилна връзка.

 

Риби-Рак

Ракът е воден знак, представителите на зодията са едни от най-емоционалните сред всички останали зодиакални знаци. Винаги знаят кога да се оттеглят, имат страшно добре развита интуиция. Същото важи и за знака Риби, въпреки че малко трудно се обвързват. Раците им действат успокояващо и ги карат да усетят стабилност, което е добре дошло за тях.

 

Стрелец-Овен

Твърдението, че ако си играеш с огъня, може да се изгориш, важи с пълна сила за тази двойка. Но този огън за тях е добре дошъл, докато те разкриват и разследват, споделят и покоряват. Общи характеристики са оптимизма, решителността и приключенският, безгрижен дух. Стрелците винаги обичат да знаят какво следва, докато представителите на зодия Овен са малко по-спокойни и винаги са готови да водят. Разправиите между тях може да ескалират много лошо, но докато гледат в една посока и се разбират, всичко ще бъде чудесно.

 

Водолей-Близнаци

Това са въздушни знаци, което означава, че докато вятърът не започне да духа много силно, се разбират чудесно. Смята се, че в знака на Водолея попадат тези, които променят света, защото те са насочени към съвършенство и се стремят да оставят своя следа.

 
Близнаците са многостранни и тяхното любопитство и умения да общуват с хора позволяват да се адаптират към всякакви ситуации. Тук "хомогенност" е ключовата дума и двете зодии се допълват много добре.

 

Везни-Лъв

Представителите на тези два зодиакални знаци в зодиака са топли и социални. Везните са известни със своя чар и умението да се харесват на хората, те често са душата на компанията. Когато това се намира до силното и доминиращо присъствие на представители на зодия Лъв, се получава двойка създаден в рая! 

Везните, въпреки че са социални, не обичат да водят ожесточени спорове. Лъвовете също като слънцето, не могат да бъдат игнорирани - жизнения им характер и енергия, винаги бушуват и ако някога видите човек, който се опитва да бъде в центъра на вниманието, можете да бъдете 100% сигурни, че е Лъв. Когато поставите двамата заедно, получавате топлина и вълнение. Всичко е страхотно, а нещата между тях не са разгорещени прекалено.

 

Козирог-Скорпион

Двамата имат много различни енергии- Козирогът е земен знак, а Скорпионът-воден знак. Това означава, че в комбинация, стават сила, която никой не може да се мери. За Козирога често е важна отговорността, те често водят тайнствен живот. Това многократно е в противоречие с някои от качествата на Скорпионите - те са известни с това, че са много злобни.