На света няма по-голяма сила от женската хубост. Във времето идеалът за красивата жена се е променял многократно - дамите са покорявали с очите си, с устните, с косите или с душата си... Но накъдето и да залитаме в размислите за женската хубост, идеалните форми никога не са за пренебрегване. Особено когато е лято, дрехите се скъсяват, материите стават все по фини, а формите - видими. Ако наистина държите на себе си, не оставяйте тялото да ви подведе. А най-доброто място да се погрижите за себе си, е новият фитнес "Пулс". От моментно отпускане тук и там не са застраховани даже онези дами, след които всички мъже се обръщат. Но в "Пулс" всеки може да върне идеалната си форма за броени дни.

 

Краси Гешева свали ударно 8 кг за кратко време. Красавицата видимо изглежда променена, а разликата е в полза на сегашната й визия. Краси не скри, че по време на изпитите в бакалавърската програма по психология се поотпуснала и покрай ученето качила килца.

Доста се стреснах, когато видях, че кантарът показва 63 кг и повечето от дрехите ми не ми стават. За моя голяма радост точно по това време отвориха най-хубавия фитнес център в града и то доста близо до дома ми. Взех решение да започна да спортувам активно и целенасочено, а не просто за тонус, както го правих до този момент. Започнах да изпробвам всички видове спорт заедно с класическия фитнес и да ги комбинирам - канго джъмбс, спининг, тапаут, кросфит, зумба, бодипъмп. Посещавам залата между 5 и 6 пъти в седмицата. Направо това място си ми е като втори дом. Резултатите започнаха да идват, макар и бавно, разказа за "Марица" Гешева. Тя допълни, че специалистите й изготвили и специално меню, а най-трудна за нея била раздялата със сладките изкушения.

Наистина се иска човек да има голяма воля, дисциплина и постоянство, за да успее да свали излишните килограми. Разбира се, и добър треньор. Аз имам щастието да се съветвам и с мен да работят изключителните професионалисти Чудомир Григоров, Марио Посталов, Александър Вулев и Димитър Шенчев. Благодарна съм им! Много ги обичам, макар през тези месеци да ги мразих доста, призна Краси. В момента хубавицата, която живее в Пловдив, е 55 кг и има още върху какво да работи. Категорична е, че не е там, където иска да бъде, но не е и там, където е била.

Ще трябва още известно време да се потрудя за така мечтаните плочки, но и това ще стане. С труд и воля всичко се постига, отсече Гешева.

Титулуваната в модните среди млада дама сподели, че през лятото няма да се отдаде на почивка, а е започнала един голям проект, който, по нейните думи, съвсем скоро ще разтърси СПА столицата на Балканите - Велинград, откъдето е родом.