Шокираща гледка стресна столичани рано тази заран. Млад мъж реши да тича гол по ключов булевард в центъра и да легне на него, непосредствено след като зелената светлина на светофар пуска автомобилите към него. Припомняме, че само преди дни имаше подобно изпълнение и на бул."България". За това споменава втрещена очевидка, която дори е заснела невероятната гледка. Ето какво пише тя в социалната мрежа:

Действието се развива на бул. "Васил Левски". "Млад чисто гол мъж претича от тротоара и легна непосредствено преди светофара да даде зелен светофар на автомобилите. Не става ясно дали целта на мъжа е била самоубийство или просто е решил да вдигне адреналина си по нестандартен начин".
 
Няма информация дали е пострадал при безразсъдната си постъпка. Мая, която е публикувала снимките, казва, че първоначално мъжът си е ходел спокойно по тротоара, държеейки бутилка от вода в ръка, без да се свени и да опитва да се прикрива.
 
Изведнъж обаче е изскочил на булеварда и е легнал пред прииждащите коли. Според потребители на социалната мрежа това е по-скоро експеримент или изпълняване на бас.