Овен

Днес няма да имате време да празни приказки и така ще е по-добре. Ще успеете да наваксате всичко, което сте пропуснали по една или друга причина през последните седмици. Дерзайте!

Телец

Много е важно да си дадете сметка какво точно искате. Когато си го изясните всичко ще стане по-лесно и половината ви от проблемите ще отпаднат от само себе си. Грижете се за здравето си.

Близнаци

Колкото и да ви се струва невероятно не малко са хората, които мислят като вас. Само трябва да се огледате около себе си. Може би и те като вас се притесняват да бъдат напълно открити.

Рак

Сега е ден за равносметки. За целта трябва да сте напълно откровени със себе си относно останалите. Бъдете сигурни, че в живота ви ще остане само най-доброто.

Лъв

Повече от всякога имате нужда да споделите това, което ви тормози. Бъдете напълно откровени с партньора ви. Само така той или тя ще може да ви разберат.

Дева

Сега не е момент за опитването на нови неща. Заложете на добре познатото старо. Не се изкушавайте от предложения, дадени от хора, които познавате от скоро.

Везни

Този ден оставете на другите да определят правилата, особено ако им имате доверие. Ще видите, че не чак толкова лошо да вие да си почивате и някой друг да върши важната работа.

Скорпион

През този ден включете спирачките или поне проверете дали работят. Много е важно да сте умерени. Не седем, а десет пъти мерете преди да отрежете.

Стрелец

Вдъхновението е едно, но възможностите са друго. Преценете добре обстоятелствата и си дайте сметка кое може да довършите сега и кое не. Най-добре изчакайте по-подходящи дни за действие.

Козирог

Днес може да чуете нещо странно за себе си. Не бързайте да се сърдите. Всяка информация е важна и безценна. Оценете този факт.

Водолей

Много неща ви се струват нереални, но повечето от тях имат своето място в живота. Днес ще ви се наложи да помислите къде точно да поберете поредното чудо във вашия.

Риби

Денят обещава всички вълшебства, които сте си поръчали. Не се предавайте пред трудността да се справите с всичките. Можете!