Очевидно в наши дни има приложения за всичко. И сексът не е изключение.
В крайна сметка защо телефонът да може да измерва калориите, които сме изяли, или километрите, които сме изминали, а да не може да ни помага да имаме по-добър сексуален живот.

69 Places

Ако сте от хората, които нямат интимни притеснения и обичат да правят секс извън спалнята, тази апликация ще ви въвлече в света на публичния секс. Предлага места, където бихте могли да се потопите в света на оргазма, подредени в категории от спортни съоръжения до транспорт, та през закътани местенца.

iKamasutra Lite

Предлага нови вариации на обичайните сексуални позиции, така че да не ви омръзнат. То е доста интуитивно и оферира само пози, които наистина харесвате. Освен това ви държи под око и оценява вашия напредък в тази или онази позиция.

3nder

Падате си по тройки, но все не намирате правилния трети. Тази апликация ще ви помогне, селектирайки най-адекватното предложение за вас и вашия партньор въз основа на опциите, които сте въвели в неговия алгоритъм.

Pillow

Вместо да стоите на дивана и да спорите с половинката кой филм да гледате, приложението ще ви предложи среднощен сексуален „епизод“, в който може да се гмурнете. Вие избирате на какво пътешествие искате да се отправите, пробвайки различни сексуални похвати.

Dirty Games Truth or Dare

Ако искате да се почувствате възбудени отново като тийнейджъри, изберете тази апликация. В нея има категории, които разнищват фантазиите, предиграта и всичко, което ни разгорещява в кревата.

Kindu

Всички имаме извратени искания понякога, но невинаги успяваме да ги изкажем. Този софтуер ще свърши това вместо нас, предлагайки потенциални сексуални техники, които с партньора си може да изберете. Ако и двамата се спрете на едно и също предложение, приложението ви информира, а останалото, както се казва, е сексистория.

-----
Само за мъже

Въпреки че OMGYES не е приложение, този сайт може да направи чудеса за интимния ви живот. Резултатите в него са базирани на отговорите на две хиляди жени, които смело споделят какво искат между чаршафите.