Има огромна вероятност Мартин Камбуров да стане играч на ЦСКА 1948 и да се събере с бившите си съотборници от Локо Пд Кирил Котев и Емил Гъргоров, научи Glas.bg от два различни независими един от друг източника. Камбуров има официална покана от клуба, който започна от аматьорските дивизии, а този година ще се състезава в родната В група. В тима вече е бившият съотборник на Мартин Кирил Котев, а червените преговарят и с Емил Гъргоров. Привличането на подобни футболисти говори за сериозна финансова стабилност в клуба, където ежеседмично представят спонсор след спонсор.

Съществува и вероятност Камбуров да продължи кариерата си в Черно море, ако желанието му е да продължи да чупи рекорди за попадения в елита на българския футбол.

В понеделник на Лаута Камбуров би трябвало да се срещне с Христо Крушарски и окончателно да стане ясно дали легендата и Локо Пд ще се разделят. Поне така президентът на смърфовете анонсира. Президентът на черно-белите заяви вчера, че в първия ден от новата седмица в 16:00 часа лично ще раздава пари в клуба.