В живота на човек настъпва време, когато сериозно се замисля за важните неща – сигурност, семейство и свое собствено местенце – мечтания дом с топлина и уют.

 

Това е времето, когато започваме да визуализираме топъл дом с камина, голяма спалня с баня и дрешник, слънчева детска стая, просторен хол и кухня, добре подреден двор и барбекю на терасата…

Всички тези мечти стоят закачени точно пред погледа Ви като картина в рамка!

Вече можете да ги грабнете и да ги превърнете в реалност с помощта на строителна фирма Семов-Билд ЕООД

Домът, който е олицетворение на сплотеността, вече не е само илюзия. Семов-Билд ще реализира вашата къща-мечта от идейния проект до ключ.

Компромис с качеството е немислим, защото къща не се прави всеки ден, а един път в живота!

Основен предмет на дейност на фирмата е извършване на цялостно проектиране и строителство на сгради и съоръжения от жилищен и нежилищен тип, включително:
• Груб строеж;
• Метални и покривни конструкции;
• ВиК, Ел.
• Полагане на топлоизолации, мазилки, шпакловки;
• Всички видове сухо строителство – гипс картон, окачени тавани, декоративни „опънати” тавани, бояджийски работи и др.
• Довършителни работи

Семов-Билд предоставя пълен набор от строителни услуги, от началото на проекта до неговото въвеждане в експлоатация.Строителството се осъществява по международни стандарти и Ви гарантира високото качество на ползваните материали, строителните дейности и довършителните работи, както и разумни цени.

Ако пък вече имате построена къща, но в течение на времето тя е загубила своя блясък, Семов-Билд ще й придадат желания от вас вид. Фирмата се занимава и с реставрация и реновиране на стари постройки, като им вдъхва нов живот и ги превръща в бутикови бижута.

Фирмата се гордее с бутиковата визия на повече от 60 реализирани проекта. Собственикът на Семов-Билд – Христо Семов лично кординира всеки един от строежите и дава професионални съвети на своите клиенти.

Целта на фирмата е всяка сграда, която построят, с неповторимия си дизайн, сама да говори за качеството, което предлагат.

Вече има начин да си построите собствено жилище със сравнително малък бюджет –сглобяеми къщи с метална конструкция са едно страхотно решение, което Семов-Билд Ви предлагат, когато разполагате с малко по-ограничени средства.

Този тип строителство е все още новост за българския пазар и хората не са добре запознати с предимствата, които им предлага.

Сигурността е едно от най-големите предимства. Металът, който се използва за изработката им, е невероятно здрав и може да издържи на неподозирано тежки натоварвания, без да бъде повреден.

Освен устойчив, той е незапалим, което също е от голямо значение. Конструкцията, която се използва, е лека и така нареченият процес на „слягане“, е невъзможен.

Предвид лекотата си, металните къщи автоматично стават устойчиви на земетръс. Това, обаче, се дължи не само на теглото, а и на факта, че за изграждането на конструкцията не се използват подвижни връзки, което позволява специфични движения и размествания, които обаче не биха довели до катастрофални разрушения.

Ако залагате на качествено извършена работа от професионалисти, потърсете Семов-Билд ЕООД.

Пожелаваме на всички да успеят да осъществят мечтите си и да усетят невероятното усещане за собствен дом.

За контакти:

Тел: 089 467 0761

Адрес: Улица “Горски пътник” 8; град Варна