Ако смяташ да вярваш на всичко, което чуваш, сигурно си на мнение, че мъжете мислят за секс 25 часа на ден!

Но на практика, ако партньорът ти разкрие копнежите, които има в сексуално отношение, винаги е малко по-трудно, отколкото изглежда. Тук са 11 от най-често срещаните желания на мъжете в леглото. 

 

1. Той харесва, когато поемаш отговорност.

Покажи му движенията, които използваш, за да достигнеш до оргазъм, когато си сама и го пусни във фантазиите си. Трябва да поемеш контрол над ситуацията, той ще хареса идеята за частния урок, който му представяш. Честно казано просто инвестираш в бъдещите си оргазми!

2. Той харесва, когато си директна.

Запази двусмислието за по-късно и не се страхувай да поискаш това, което наистина ти харесва. Ако се притесняваш да не го обидиш, съсредоточи се върху позитивите. Замени "Това, което правиш не ми харесва" с "Хареса ми много това, което направи преди малко". Положителното насурчаване винаги прави чудеса. 

3. Той харесва визуалния контакт.

За мъжете това, което виждат е почти толкова важно, колкото това, което усещат, така че не забравяй да поддържаш контакт с очи. 

4. Той иска да се чувстваш уверена в това, което ти харесва в леглото.

Да разкриеш това, което ти харесва, дори когато се притесняваш, е най-добрия начин да заздравите връзката помежду си. Не се срамувай, че той може да помисли за странна нуждата ти от вибратор. Жените често се страхуват да не развалят представата за "добра приятелка", но на мъжете всъщност искат да си възможно най-открита за желанията си.

 

10 секс желания, които всеки мъж има

 

5. Той харесва спонтанността.

Лесно е да попаднете в коловоз, така че не пренебрегвайте спонтанността в отношенията си, за да поддържате нещата свежи. Може да поискаш да направиш нещо неочаквано като нова поза или нетрадиционно място, не мисли много, а действай! "Приятелката ми и аз бяхме на пазар, когато тя предложи да влезем да разгледаме в един секс магазин.В крайна сметка купихме нещо, наречено ръкав за пенис, което всъщност представляваше дебел, неравномерен презерватив. Не само, че беше забавно, но и ми хареса колко нетърпелива беше тя да го пробваме." 

6. Той иска да миксира нещата. 

Повторението може да направи сексуалния ти живот скучен. Така че бъди отворена за различни неща в леглото. Всяка промяна в скоростта, натиска или позата ще направи действието по-интересно и приятно. Разнообразието ви държи в повишено състояние на възбуда, защото никога не знаем какво да очакваме.

7. Той харесва първичността.

"Бившата ми приятелка легна на леглото и ме помоли да разкъсам дрехите й. Сексът беше страхотен, защото преодоляхме всички задръжки и се отдадохме на страстта."

8. Той иска да доминираш.

За да направиш първата крачка към сцените от "50 нюанса сиво", кажи му, че няма право да те докосва, да говори и дори да се движи, ако не му кажеш. Поеми контрола и гледай как сексуалното му желание нараства все повече!

9. Понякога иска да го извадиш от зоната на комфорт. 

Преди да пробвате нещо по-различно, разговаряйте за границите си и безопасността. Да пробвате нещо извратено, не означава, че задължително трябва да има болка, синини и риск за здравето. 

10. Той иска да говорите за сексуалните си фантазии.

Момчетата често се колебаят да споделят фантазиите си, защото това ги прави уязвими. Рисът от това да говориш за секс фантазиите си и партньорът ти да гледа надолу, може да бъде унизителен. Бъди отворена в комуникацията и го накарай да се чувства сигурен, това само ще подобри връзката ви.