36-годишната преподавателка Амена Насам Кхам има доживотна забрана да преподава заради разкритие, че е имала любовна връзка с неин ученик в средно училище в Брадфорд, Англия. Омъжената жена е била и сгодена за 18-годишния ученик и му пращала палави секс съобщения чрез социалната мрежа Фейсбук, съобщава Daily Mail.
 
В кореспонденцията Амена нарича себе си "бебе" и кани възпитаника си в дома си или в хотелска стая, където те правели секс. Учителката правила и много скъпи подаръци - от часовник на Hugo Boss до билети за концерти.

"Тя често ме канеше на ресторант и ми забраняваше да плащам сметката", разказва студентът.

Въпреки всичко, връзката им е станала достояние пред ръководството на учебното заведение. Младежът получава СМС, на който пишело "От този момент никога няма да обсъждаме нашите отношения". Също така е поискала от него да изтрие цялата кореспонденция. 

Журито в съда прецени, че студентът не е търсил отмъщение с разказа си. По тяхно мнение, това е морална травма за него, която е влошила рязко оценките му в училище. Амена се е покаяла за делата си, с които е застрашила младежа.