Това е втората бременност на 29-годишния Кейси Съливан от Уисконсин. Първото му дете се ражда, когато е бил на 19, а след това той спира да мисли за себе си като за транссексуален.
 
Кейси е роден с женско тяло, но винаги е искал да се чувства нормален. Ето защо преди 4 години той започва своя "преход" с големи дози тестостерон.  Едва след двойна мастектомия през май 2016 години Кейси трябва временно да спре да приема таблетки, като след шест месеца разбира, че зачева, пише Mirror.

Съливан има 5-годишен син на име Грейсън от предишната си връзка, но след това се отрича от транссексуалността си и се надява, че бременността у него може да събуди жената в него. Това така и не се случва. Едва след раждането на Грейсън, Кейси осъзнава половата си идентичност.



"Тази бременност е съвсем различна. Обичам да гледам бременното си мъжко тяло и да наблюдавам как детето расте вътре в мен", обяснява той. 

Кейси се оплака, че в интернет няма почти никаква информация за транссексуалните му родители, които биха могли да му помогнат при възпитанието на детето. Ето защо мъжът започва блог в YouTube, където обменя опит с абонатите. 



Кейси научава, че е транссексуален, когато е бил на 18 години. В продължение на няколко години той се замисля дали това трябва да бъде така, поради страх от реакция в семейството. През това време той успява да се ожени, но бракът не трае дълго.

Съпругът му се развежда с него. Тогава Кейси решил, че повече няма да разчита на мнението на другите и започва прераждането си. Сегашната му връзка продължава три години. Той е мечтал за едно дете, но след приемането на хормони се случва второ чудо.