Камера за видеонаблюдение в един от частните докове в гр. Кърнс, Австралия, засне крадци, които първо грабят яхта, а после правят секс в нея, съобщава "Дейли мейл". Първоначалната цел на криминалната двойка била скъпо оборудване за залеждане на бордовия акумулатор. 

Стопанинът на яхтата "Миси" Уил Кой вдигнал тревога, когато открил липсата на скъпото оборудване. След като бил прегледан видеозаписа станали ясни подробности от престъплението. Крадците били двама, а единият от тях - жена. Но истинските открития предстояли. 

В обектива на камерата попаднал не само процеса на проникването на криминалната двойка на борда на яхтата, но и половия акт, който те осъществили безсрамно в каютата на "Миси". Страстното действие се наблюдава през предното стъкло на морския съд.
"Смятам, че ще ми се наложи да изхвърля матрака", заяви собственикът на яхтата.

Той се е обърнал за помощ не само към полицията, а е разпространил и видео на наглите бандити с цел да ускори процеса по разпознаването им. Но него го вълнува не само пропадналото оборудване, а преди всичко светлото име на яхтата. "Миси" никога повече няма да бъде същата. Тя изгуби девствеността си", съкрушен е Уил Кой.