Америка и хотдог. Хотдог и Америка. Двете не могат едно без друго. Кажеш ли "Америка", веднага се сещаш за хотдог. Или обратното. А вкусът на истинския американски хотдог си има своя дом в Пловдив. Как къде? Мястото е само едно - WOW Hot Dog в Капана, на улица "Железарска" 27.

Всичко започва (отново, след кратко прекъсване) след едно приятелско признание "Яде ни се хотдог...". И WOW Hot Dog отваря отново врати. Всеки примамен от вкусния аромат, който се носи, може да избира от предлаганите седем хотдога с различни вкусове.

"Всичко приготвяме на място", разказва ни Галя. Две рецепти са си на WOW Hot Dog - Rustic и El Diablo (той е малко лютичък). Другите пет са си по автентична американска рецепта. Тайната на всичко обаче е в сосовете. За всеки хотдог те са различни. И те се приготвят на място и винаги са пресни.

"Основният ни акцент е приготвянето на улична храна, но с любов към нея", продължава Галя. И докато ни разказва, американската музика и аромат на пържен лук ни пренасят в Америка - някъде в Ню Йорк или Бостън... вече не сме в Капана, а отвъд Океана.

WOW Hot Dog съвсем скоро ще се разшири, а и ще има масички на паважа, където всеки, който иска да опита истинския вкус на Америка, ще може да направи това с огромно удоволствие. Да, с удоволствие, защото всеки хотдог е хубав, стегнат и сочен. И изобщо не може да му кажеш "Не"!...

 

WOW Hot Dog, Пловдив, Капана, улица "Железарска" №27
Facebook: WOW Hot Dog