Вчера обществото и родните светски среди станаха свидетели на поредния зверски побой от страна на швед към българка. Това се случи, след като изпълнителката Александра Апостолова, известна още като Сани Алекса, сподели за бруталния побой в личния си профил във Фесбук, където показа и брутални снимки.

Веднага след това българският манталитет веднага се прояви и мъже започнаха да се перчат в нета , че си го е заслужавала.

Разбира се още от самото начало се появиха спекулации, че подобен зверски побой не е имало, а всичко това е само много добър грим. Това обаче провокира певицата Рут Колева веднага да докаже, че има един от най-пиперливите езици сред родните изпълнители. Под снимките на Сани Алекса тя написа: 

„КАКВИ ХОРА КОМЕНТИРАТ ТУК? Какво ви има? Каква е тази безподобна злоба и ненавист? На кой здрав мозък, може да му се роди мисълта, че това е грим или фотошоп? Вие сте болни, лишени от човечност орки! Не мога да повярвам каква паплач съществува в България. Засрамете се. Изроди“.

Самата Александра все още не е говорила публично за случилото се, но само преди часове обмени корицата на фейсбук профила си. Фотосът е посветен на борбата с насилието над жените.