Отборите на Ботев Пловдив от набор 2007 и 2008 се класираха за утрешните финали на турнира, организиран от феновете на Ливърпул в България. Надпреварата, подкрепена от козметична компания Рефан, започна днес и ще завърши утре. Мачовете се играят на стадион Пловдив и предизвикаха за поредна година огромен интерес.

За утрешните финали при набор 2007 се класираха отборите на Марица и Ботев Пд, които ще спорят за първото място, като победители в двете групи. Орлета Пз и Спартак Пд ще спорят за бронзовите медали

При набор 2008 за призовите две места през утрешния ден ще спорят Кронос и Векта, като победители в двете групи, а отборите на Ботев и Орлета Пз, които заеха вторите места ще спорят за бронза.

Изненада на турнира е слабото представяне на смърфовете и при двата набора. Момчетата от школата на Локо Пд не успяха да се класират за финалите, където ще се разпределят медалите. При 2007-а Локо ще спри за шестото място, а при 2008-а - за седмото. Освен от Рефан България, турнирът е подкрепен и от Лайтгаз, Лидер и община Пловдив.