Благодарение на активната подкрепа на нашите клиенти, приятели и почитатели миналата година спечелихме първо място в Категория „Козметика“ от класацията „Любима марка на българския потребител“!
Успехът изключително ни зарадва, а победата ни амбицира отново да се включим в надпреварата! След първият кръг REFAN продължава участието си в категориите
Козметика (№ 13 ) и Българска марка (№ 26 )
Гласувайте за нас в класация „Любимите марки“! Вторият кръг ще премине в периода от 13-и до 20-и юни.
Надяваме се с ваша помощ отново да стигнем до финала на класацията!

Гласуването отнема около минута-две. Трябва да се попълни кратка форма, включваща име, години, пол и имейл. След това трябва да оставите своя глас във всички категории. След като гласувате, ще получите електронна поща с линк за потвърждение на вашия глас. Това е всичко.

Дайте своя глас за нас на: http://mylovemarks.eu/

Класацията протича в три кръга, като първият бе от 31 май до 9 юни и след негов различните категории останаха само първите шест най-предпочитани брандове в различните отрасли.
Разчитаме, че и този път ще отделите от времето си и ще ни подкрепите активно, за да стане REFAN марка № 1 в категориите, в които се съревновава!
Не се съмняваме, че имаме много почитатели, нека благодарение на вашите гласове всички разберат, коя е предпочитаната и харесвана козметична марка в България!



Благодарим ви от сърце!