Съзнанието му е прекалено замъглено от предстоящата перспектива, за да успее да сметне две и две. За сметка на това, в ума му започват да се въртят някои малко по-елементарни мисли. Ето някои то тях:

 

1. „Сега ще получа свирка. Това е най-страхотния ден в живота ми“.

Това е първата и основна мисъл, зараждаща се в мъжкия мозък. Макар да не изкаже мислите си чрез думи, те се въртят около това колко хубав ден е днешният, как животът се изпълва със смисъл и как... съвсем скоро ще получи оргазъм.

2. „За мое удоволствие ли го прави или това ще доведе до секс“?

 

8 мъжки мисли, преди да му направиш орална любов

 


Това е важна информация, която той би искал да разбере, но ако попита директно, ще развали момента. Все пак, важно е да уточните какво се случва. Ако не го направите, това ще доведе до две еднакво неудобни ситуации. Първо, той ще свърши върху теб, а през това време ти си искала... х, да правите секс и оставаш разочарована. Второ, ти всъщност наистина искаш да го докараш до оргазъм, но той желае секс и накрая ти оставаш с изтръпнала челюст и чувство на поражение.

►►► Виж тук какво мъжете тайно не харесват в оралните ласки

3. „Кога за последно съм се бръснал?“


Ако не е поддържал интимната си зона от известно време, възможно е да се уплаши или поне да изпита неудобство. Същият този страх, който изпитва, когато професорът или шефът му го питат за работа, която не е свършил. Или неудобството, което изпитва, когато му дойдат неочаквани гости, а той не е почистил жилището. Така де, те пак ще останат и ще си изкарат добре, но ти знаеш, че си можел да се постараеш повече. Ако топките му са космати и недай Боже, потни, може скоро да не ги посетиш (искаме да кажем, да сложиш пениса в устата си).

4. „Трябва ли да си издухам носа?“

Тази мисъл може никога да не мине през съзнанието му, но ако се случи, тя ще остане закотвена там през цялото време. Дали не виждаш чак във вътрешността на носа му от положението, в което си? Оралната любов поставя мъжа в най-уязвимото му състояние и не само поради факта, че пенисът му е на милиметри от зъбите ти.

5. „Трябва ли да си събуя чорапите?“

 

Даи ги събуя или да не ги събуя?
Даи ги събуя или да не ги събуя?

 

Честно, какъв е етикетът в подобни случаи? Вероятно, най-добре е да си свали панталоните изцяло, но какво се случва с чорапите? От друга страна, на него му се струва загуба на време да се навежда чак до долу, за да ги махне.

 

6. „Как трябва да застана – прав, седнал или легнал?“

Това също е важен въпрос, особено що се отнася до заобикалящата ви обстановка. Свирка, която се случва в спалнята, най-добре да бъде изпълнена в легнало положение от негова страна, но ако сте в горта, например, по-удачно би било той да остане прав.

7. „Къде искаш да свърша?“


Още един пример, при който правилата трябва да бъдат уточнени по-рано. Въпреки това, в повечето случаи не се случва предварителна уговорка по наболелия въпрос. Почти няма двойка, която в началото да проведе интелигентен разговор по въпроса „къде да отиде спермата по време на оргазъм“. „Да, скъпи, гледай да не я насочиш към косата ми“. „Разбира се, мила, ще се целя в гърдите ти“. Никой не провежда такъв диалог. Вместо това, той изкрещява някакви нечленоразделни предупредителни звуци, 10 секунди преди края и всичко завършва изненадващо.

8. „Защо прекалявам с анализа на предстоящата свирка толкова много?“

Това е невротично поведение, което той трябва да спре на секундата и да започне да се наслаждава на случващото се.