"Президентът Доналд Тръмп категорично заяви, че НАТО има много голяма заслуга за един стабилен военен съюз. Ангажиментът на САЩ не е само на думи, а и на дела". Това заяви пред БНТ генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. 
 
"НАТО и ЕС трябва тясно да си сътрудничат. Силен ЕС е това, от което имаме нужда", смята още той. 

"Българският президент направи много убедително изказване във връзка с отбраната на вечерята. Той остави отлични впечатления у всички", съобщи пред българската публика генералният секретар на НАТО.
 
"Президентът Доналд Тръмп категорично заяви, че НАТО има много голяма заслуга за един стабилен военен съюз. Ангажиментът на САЩ не е само на думи, а и на дела". Подчерта от Брюксел в "Панорама" на БНТ генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.
 
"Всички съюзници в НАТО участваха в нашата среща на върха, след толкова години на намаляване на бюджетите, в САЩ започнаха да ги увеличават. Приветствам и президента на България Румен Радев затова, че се инвестират пари в отбраната. Не искаме да предизвикваме конфликти, а да ги овладяваме и това се стараем да правим през последните години", каза той.
 
"Да, НАТО може да се брани срещу тероризма. Трябват ни военни средства, за да отстраним голяма част от причините за тези беди. "НАТО и ЕС трябва тясно да си сътрудничат. Силен ЕС е това, от което имаме нужда", смята още той. Българският президент направи много убедително изказване във връзка с отбраната на вечерята. Той остави отлични впечатления у всички", увери генералният секретар на НАТО.