Разследването за палежа над магазина на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз взима нова посока. Преди дни стана ясно, че има вероятност палежът да е поръчан от популярна дама, която е съперница на Мегз за сърцето на мъжа в живота й. Това не е невъзможно, тъй като през последната година Каканашева се скара с не една или две родни красавици.

В списъка със заподозрени била синоптичката Гергана Малкоданска - бившето гадже на Демир Доган, за когото се твърди, че има отношения и със самата Мегз. Каканашева направи и невъзможното да съсипе моделската кариера на синоптичката и успя, затова тя има милиони поводи да иска да й го върне.

Сред врагините на дизайнерката били и няколко плеймейтки, с които тя имала дребни конфликти покрай конкурса "Мис Плеймейт" и които също бяха спрягани за кандидатки за леглото на любимия на Мегз. Тези момичета обикновено нямат достатъчно власт и пари, за да поръчат палеж, но не е изключено някоя от тях да се е добрала до богато гадже и сега да си го връща на Каканашева.

Друга версия гласи, че Мегз не умее да мълчи и е предизвикала някоя от съпругите на големите босове и сега ще има война с кръв и жертви, пише "Хотарена".