Доктор Енчев спази традицията от последните години и избяга за рождения си ден в чужбина. След като миналия май с половинката му Теди Вилинова поляха празника на почивка в Кан, сега пластичният хирург избра дестинация с един от най-високите рейтинги в направленията слънце, море и пясък - гръцкия остров Миконос.

Това е първата семейна ваканция на д-р Енчев и топмоделката след раждането на второто им дете. Велинова дари хирурга на елита с дъщеря, София, на 6 февруари.

Жарко слънце и кристално синя вода посрещнаха двойката, придружена от приятелско семейство. Дори и на 950 км. от София, рожденикът блесна с поредната си дизайнерска приумица. Мъжете от карето обикалят Миконос с черни тишърти, щампирани с перфектните женски мерки 90-60-90 и "Dr.E", а нежните им половинки - с дамски вариант в бяло. 

А само три месеца след раждането на София, Теди Велинова нажежи страстите в социалните профили на д-р Енчев като "Мис Мокра фланелка". 

По време на миналогодишното пътешествие на ВИП-двойката до Френската Ривиера, по изчисления на ПИК бе зачената дъщеря им София. Затова нищо чудно 9 месеца след гръцката ваканция семейството да ни изненада с още един наследник.